ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald Trump a prezis că de Statele Unite urmează să se aleagă praful încă înainte de viitoarele alegeri prezidențiale, în ultima sa declarație sarcastică la adresa președintelui Joe Biden, arată The Daily Mail.

„Țara noastră a luat-o la vale în ultimele opt luni, așa cum nimeni nu a mai văzut vreodată”, i-a spus Trump fostului său secretar de presă Sean Spicer, într-o intervenție telefonică de marți seară la emisiunea Newsmax a lui Spicer. „Și nu vom mai avea o țară peste trei ani, vă spun asta.”

Trump a continuat spunând că alegerile din 2020 au fost aranjate împotriva sa.

„Și mergeți la aceste alegeri care vor avea loc în '22 și '24 - nu vom mai avea o țară. Alegerile au fost fraudate”, i-a spus el lui Spicer. 

Fostul președinte nu a vrut să dezvăluie dacă va candida în următoarea cursă prezidențială, dar a lăsat să se înțeleagă destul de clar că așa va fi. 

„Probabil că nu voi comenta acest lucru, dar vă voi spune că eu cred că vei fi foarte fericit, Sean”, i-a spus el lui Spicer. „Cred că tu și o mulțime de alți oameni care ne iubesc țara veți fi foarte fericiți”. 

„Aș putea să o fac curând, dar devine complicat”, a comentat Trump cu privire la momentul ales. 

El a spus anterior că nu va face anunțul până nu va vedea cum se descurcă republicanii la alegerile parțiale din 2022.

„Dar veți fi extrem de fericiți”, a spus Trump. „Și această țară va reveni la ce a fost odată”. 

„Suntem de râsul lumii întregi”, a adăugat Trump, amintind de retragerea dezastruoasă a lui Biden din Afganistan și de creșterea constantă a numărului de migranți care traversează frontiera dintre SUA și Mexic.

Trump a vorbit cu Spicer în timpul ultimelor ore ale alegerilor de revocare din California - o cursă despre care fostul președinte a sugerat că ar fi aranjată în favoarea guvernatorului democrat Gavin Newsom - favorit în sondaje și în cele din urmă câștigător - și împotriva aliatului lui Trump, Larry Elder, un cunoscut prezentator conservator de emisiuni radiofonice.