ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În prima zi, voi semna un nou ordin executiv pentru a tăia finanțarea federală pentru orice școală care împinge teoria rasială critică, nebunia transsexuală și alte conținuturi rasiale, sexuale sau politice inadecvate asupra copiilor noștri”, a promis Trump.

Președintele Donald Trump a anunțat într-un discurs recent de campanie că intenționează să dezfinanțeze "nebunia transsexuală" și să interzică mutilarea copiilor cu confuzie de gen, transmite Life Site News.

"În prima zi, voi semna un nou ordin executiv pentru a tăia finanțarea federală pentru orice școală care împinge teoria rasială critică, nebunia transsexuală și alte conținuturi rasiale, sexuale sau politice nepotrivite asupra copiilor noștri", a declarat candidatul la președinția din 2024 la un miting din 8 septembrie în Rapid City, Dakota de Sud.

"Și voi ține bărbații departe de sporturile pentru femei", a promis președintele Trump. "Voi semna o lege care să interzică mutilarea sexuală a copiilor în toate cele 50 de state".

În calitate de președinte, Trump a semnat într-adevăr un ordin executiv care interzice agențiilor federale să impună teoria rasială critică angajaților și contractorilor.

Cu toate acestea, el nu a luat nicio măsură în primul său mandat pentru a opri mutilarea chimică și sexuală a copiilor cu confuzie de gen.
 
El a semnat totuși un proiect de lege bipartizan, anulat ulterior în sistemul judiciar, care interzicea "mutilarea genitală feminină" (FGM). O practică obișnuită în mai multe țări africane și care apare, de asemenea, în Orientul Mijlociu și în Asia, numărul de MGF în SUA a crescut vertiginos, datorită imigrației.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews