ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moștenitorul în vârstă de 37 de ani al imperiului financiar de 25 de miliarde de dolari al globalistului George Soros a fost ținta unui atac dur din partea fostului președinte Donald Trump.

Apărând pe Truth Social, Trump l-a atacat pe Alex Soros după ce acesta a scris un editorial pentru Politico în care avertiza asupra modului în care "o victorie republicană în stil MAGA în alegerile prezidențiale americane de anul viitor ar putea fi, în cele din urmă, mai rea pentru UE decât pentru SUA", potrivit Life Site News.

Trump l-a numit pe Soros un "mic degenerat răsfățat", în timp ce, de asemenea, a vizat conducerea Partidului Republican din Senatul SUA.

"Tatăl său controlează procurorii și procurorii generali din America", a spus Trump. "Ei ne distrug Țara. Mitch McConnell îi ajută să facă acest lucru prin faptul că nu face NIMIC! O rușine pentru Partidul Republican. FIȚI TARI REPUBLICANI!!!"
 


Alex a fost ales președinte al Open Society Foundations a tatălui său, în vârstă de 92 de ani, în decembrie 2022. El este al patrulea dintre cei cinci copii ai lui George. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews