ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte american Donald Trump a refuzat în repetate rânduri, într-un interviu difuzat duminică, să răspundă la întrebările despre dacă a urmărit la televizor desfășurarea revoltei de la Capitoliu, afirmând că va "spune oamenilor mai târziu, la momentul potrivit", relatează Știripesurse, conform AP.

Trump, favorit în prezent la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2024, a refuzat să spună pentru "Meet the Press" de la NBC cum și-a petrecut ziua de 6 ianuarie 2021, odată cu începerea revoltei, și dacă a dat telefoane în timp ce susținătorii săi luau cu asalt sediul democrației americane.
 
 
"Nu am de gând să vă spun. Le voi spune oamenilor mai târziu, la momentul potrivit", i-a spus Trump moderatoarei Kristen Welker, după ce aceasta a întrebat-o dacă și-a petrecut acea după-amiază urmărind atacul la televizor într-o sală de luat masa de la Casa Albă.

În interviul înregistrat joi la clubul de golf al lui Trump din New Jersey, fostul președinte a refuzat să spună pe cine a sunat în timp ce se desfășurau violențele. "De ce v-aș spune asta?", a spus el.

Ca răspuns la faptul că Welker l-a presat în legătură cu tăcerea sa publică în timpul violențelor, Trump a spus că a făcut "declarații frumoase" în ziua atacului.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews