ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Documentarul realizat de AJH Films și Alex Holder prezintă imagini inedite cu Donald Trump în cele 6 săptămâni dinaintea campaniei prezidențiale din 2020 - precum și reacțiile acestuia și ale membrilor apropiați ai familiei sale la rezultatul alegerilor prezidențiale americane.

„Unprecedented” (FĂRĂ PRECEDENT), a obținut un acces fără precedent la Casa Albă a Americii și la Donald Trump, inclusiv ultimul interviu pe care Donald Trump l-a acordat în această perioadă în interiorul Casei Albe.

Imaginile au fost înregistrate la Casa Albă, la reședința lui Trump de la Mar-a-Lago și la evenimentele din campania de realegere prezidențială a lui Trump.

Evenimentele din timpul atacului asupra Capitoliului Statelor Unite din 6 ianuarie 2021, de la Casa Albă, au fost filmate de regizorul britanic Alex Holder.

În iunie (2022), imaginile lui Holder au fost citate de comisia de anchetă a Camerei Reprezentanților care a investigat ziua 6 ianuarie.

Printre clipurile care au ajuns la comisie se numără înregistrările în care Trump numește ziua de 6 ianuarie "o zi tristă". "Oamenii au mers la Washington în primul rând pentru că erau supărați pe niște alegeri despre care cred că au fost fraudate", a spus el în filmare.

Într-o altă înregistrare video, fostul vicepreședinte Mike Pence primește un e-mail care detaliază un proiect de rezoluție din partea Congresului prin care i se cere să îl revoce pe Trump din funcție prin intermediul celui de-al 25-lea amendament. După ce a citit e-mailul pe telefon, el spune "excelent" și îi cere unui membru al personalului "să îmi tipărească o copie pe hârtie pentru călătoria spre casă".

Lansare : 10 iulie 2022
Traducere in română : Ionel Trandafir – august 2022