ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson de la Fox News a avertizat că America devine o „societate sovietică" care acordă prioritate conformismului și supunerii față de guvern în detrimentul libertății de comportament și de gândire.

„Cred că, în bună măsură, oamenii pot fi mai curajoși și mai cinstiți doar în viața lor personală", a remarcat Carlson în cadrul emisiunii Breitbart News Daily de pe SiriusXM cu gazda Alex Marlow. „Nu există niciun motiv să stai la o cină și să fii intimidat de cineva și să nu vorbești. Nu trebuie să te cerți, dar îți poți exprima în liniște conștiința în public."

El a continuat: „Societatea a devenit atât de incredibil de conformistă. Văd asta la copiii mei și la prietenii lor. Copiii mei nu sunt de acord cu multe din aceste prostii, dar spiritul epocii este: „Ei bine, nu prea vreau să ies din turmă". Noi nu celebrăm deloc nonconformiștii. ... Este o societate atât de sovietică, acum. Acum, îi celebrăm pe cei care se alătură echipei. «Oh, uite, tipul ăsta a primit vaccinul. E un erou. Și-a luat medicamentul». Este o nebunie".

El a declarat: „Cea mai tristă constatare pe care am făcut-o în ultimii doi ani este că propaganda funcționează. Uitați-vă la sondaje. Poți să le spui oamenilor aproape orice, iar un anumit procent dintre ei vor spune: „Da, am văzut la NBC News" și, bineînțeles, de aceea o fac, dar dacă ai crezut că aceasta este o țară cu adevărat independentă, cu o grămadă de independenți, este destul de dureros să vezi asta."

„Este uimitor cum aceiași oameni care au fost eroi de primă linie vara trecută, dacă nu vor vaccinul acum, sunt literalmente concediați", a spus el.
 
„Vorbim acum despre drepturi constituționale de bază care ne vor fi refuzate pentru că nu luăm un produs și nu ne injectăm cu el - care nu a fost aprobat de FDA - de la o mare companie farmaceutică. Ar trebui să schimbăm toți banii în „În Pfizer avem încredere" sau „În Moderna avem încredere", astfel încât să ne putem recupera privilegiile”.

Conformarea publicului la constrângerile corporatiste, guvernamentale și mediatice alimentează abuzurile tot mai mari ale unei oligarhii tot mai centralizate, a remarcat Carlson.

„Este atât de nebunesc. Situația poate continua doar dacă le permitem", a susținut el.
 
„Una dintre expresiile pe care nu le mai auzi și care a fost o caracteristică a copilăriei mele a fost „nesupunerea civică", care era actul de a-ți urma conștiința într-un mod non-violent, respectuos, dar ferm. Eu nu fac așa ceva. Nu mă joc. Nu voi fi complice la propria mea distrugere."

El a continuat:
 
„Simt că mult mai mulți oameni ar putea face asta, iar dacă ar face-o, acest rahat s-ar termina astăzi, pentru că este nevoie de complicitatea noastră pentru a continua. Să fim sinceri, suntem toți băgați în asta."

„Unde sunt bărbații?" a întrebat Carlson. „A avut loc o scădere masivă a nivelului de testosteron. Cred că asta este o mare parte din ceea ce vedem acum. Asta explică o mare parte din lașitate. Sunt cât se poate de sinceră".

„Foarte mulți oameni simt că nu pot", a deplâns el. „Sunt prea multe în joc pentru ei, iar acest lucru sporește obligația morală pe care eu o simt în calitate de persoană - care, pur și simplu din pură întâmplare, fără a avea nimic de-a face cu nicio decizie pe care am luat-o - a ajuns să aibă emisiunea pe acest canal, unde proprietarii sunt alături de noi."

El a adăugat:
 
„Chiar dacă toți agenții noștri de publicitate renunță, chiar dacă Washington Post sau New York Times, The Atlantic și Daily Beast spun în fiecare zi: «Concediați-l'. Este un suprematist alb», (patronilor noștri) nu le pasă. Așa că am acest noroc incredibil de mare de a mă afla într-un loc în care pot trăi ca în 1985, ca și cum țara ar fi încă liberă, și să spun ceea ce cred."