ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson, prezentatorul Fox News, a dezvăluit că armata americană i-a forțat pe soldații americani să îl studieze pe Satan  și "cele 7 principii ale satanismului" printr-o prezentare PowerPoint care folosește informații false în încercarea de a justifica vaccinul COVID-19, arată National File.

Soldații americani sunt forțați să își inoculeze vaccinul COVID-19, dar armata americană îi obligă în plus să studieze "cele 7 dogme ale satanismului" printr-o prezentare PowerPoint care conține afirmații înșelătoare despre siguranța și eficiența vaccinului împotriva coronavirusului, a dezvăluit luni, în timpul unui segment din cadrul emisiunii Tucker Carlson Tonight, prezentatorul Fox News Tucker Carlson.

"Scopul vaccinării obligatorii este de a identifica creștinii sinceri din rândurile [armatei], liber-cugetătorii, bărbații cu un nivel ridicat de testosteron și pe oricine altcineva care nu îl iubește pe Joe Biden și de a-i face să plece imediat", a spus Carlson. "Este o preluare a armatei americane. Iată cum o fac".

"Această emisiune tocmai a obținut un PowerPoint pe care armata îl folosește pentru a justifica vaccinurile obligatorii pentru trupe. Acesta este un diapozitiv real din el pe ecranul dumneavoastră. Veți observa acolo portretizarea simpatică a satanismului", a spus Carlson. "'Câți copii au fost sacrificați lui Satan din cauza vaccinului?', se spune pe diapozitiv, aparent sarcastic. Apoi, prezentarea continuă să enumere așa-numitele 'Tenets of Satanism' (Dogme ale Satanismului), care sunt luate direct de pe site-ul Templului Satanismului."

"Așadar, iată că armata Statelor Unite face PR pentru satanism", a spus Carlson, adăugând că slide-urile conțin, de asemenea, minciuni despre vaccinul COVID-19. "Se susține în mod fals că doar 3 persoane au murit în urma administrării vaccinului COVID. Rapoarte preluate chiar de la administrația Biden indică faptul că acest număr este de fapt de ordinul miilor."

"Așa că am sunat astăzi la armată în legătură cu acest lucru, iar ei au recunoscut că PowerPoint-ul pe care l-ați văzut este absolut real. Trupele l-au văzut, dar cumva nu a fost aprobat de conducerea Armatei. Ei nu au explicat cum funcționează acest lucru sau ce vor face în această privință", a declarat Carlson.
 
 VIDEO: