ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson crede că avortul este un "sacrificiu uman" demonic care acționează ca o "ofrandă pentru lumea spiritelor". 

Carlson a făcut aceste remarci într-un interviu exploziv cu Alex Jones de la InfoWars, săptămâna trecută, în timpul căruia a remarcat, de asemenea, că transgenderismul este "o formă de sinucidere în masă", deoarece "vă împiedicați copiii să aibă copii. Prin urmare, dispăreți", relatează LifeSite.

Carlson a crescut în biserica anglicană, o comunitate despre care a spus că nu înseamnă cu adevărat ceea ce învață. El i-a spus lui Jones că nu s-a gândit atât de mult la avort pentru că "nu avea ... o teologie coerentă, în afară de faptul că, știi tu, sunt creștin". El a recunoscut că "urmărind ceea ce se întâmplă cu lumea" l-a forțat să se gândească mai profund la acest subiect. 

Carson a dezvăluit că "întotdeauna a fost total împotriva avortului sau a uciderii celor lipsiți de apărare - uciderea oricui, sincer, cu excepția autoapărării". Dar apoi, "dintr-o dată, oamenii spun, ei bine, avortul este chiar ideea. Ca și cum a face un avort este bine doar de dragul de a face acest lucru." 

"Nici măcar nu au încercat să vă convingă că nu luați o viață umană", a mai exclamat el. "Și astfel, ei spun practic că uciderea oamenilor este un lucru bun. Și m-am gândit că este un lucru remarcabil de spus. Și apoi am aflat... că asta a spus fiecare societate din istoria înregistrată". 

Carlson a indicat canaaniții, mayașii, aztecii, precum și popoarele nord-europene ca fiind vinovate de acest mod "contraintuitiv" de operare. 

În aprilie, Carlson și-a exprimat opinia că forțele dincolo de ceea ce ființele umane pot vedea exercită o anumită influență asupra lor. La momentul respectiv, el îl intervieva pentru emisiunea sa X pe miliardarul agnostic din domeniul tehnologiei Bryan Johnson, care cheltuiește milioane de dolari pe sănătatea sa pentru a depăși limitele tehnologiei și ale longevității umane.

Carlson i-a spus lui Johnson că "cea mai evidentă explicație" a comportamentului uman este că "demonii acționează asupra noastră și așa au descris-o toate religiile pe care le cunosc, în mod corect în opinia mea". 

Carlson a făcut remarci similare despre OZN-uri într-un interviu cu Joe Rogan în acest an. El și-a repetat opiniile în conversația cu Jones.  

"Există ceva în legătură cu uciderea rituală a altor oameni ca ofrandă pentru lumea spiritelor care este o constantă în istoria omenirii", a remarcat el. "Și într-adevăr singurul răspuns logic este că o forță exterioară le spunea asta, nu? Că lumea spiritelor este reală și că există demoni care le spun oamenilor că vei fi mai fericit, că vei fi mai în siguranță, că vei fi mai bogat, că vei fi mai puternic dacă iei viața unui copil." 

"Biologia evoluționistă ne spune că scopul existenței este de a continua existența, este de a-ți transmite genele unei alte generații și apoi multora, nu-i așa?" a continuat Carlson să întrebe.
 
"Și totuși, fiecare civilizație de la începutul timpurilor a ajuns la concluzia opusă: vom fi mai fericiți ucigând rodul pântecelui nostru, copiii, și vom fi răsplătiți de zei pentru asta. Fiecare civilizație a ajuns la această concluzie, fără nicio excepție de care am cunoștință." 
 
VIDEO: