ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul realizator Tucker Carlson, într-o discuție cu o cetățeană americană, a afirmat că ar prefera să se mute în România, decât să mai trăiască în SUA, asta în cazul în care lucrurile nu se îndreaptă spre bine după alegeri. Cum a ajuns la această concluzie, vedeți mai jos!
 
”Noi, poporul, am îndurat destul. Ar fi bine să aibă grijă pentru că ne-a ajuns până peste cap. Oamenii sunt gata să se ridice, la fel ca în 1776. Nu mai putem în ritmul ăsta. Oamenii nu mai pot supraviețui. Adică, mâncarea noastră este ”otrăvită”, apa ne este ”otrăvită” de medicamente și am ajuns într-un punct în care ne gândim serios să părăsim țara. Luăm în calcul să ne mutăm în Europa de Est”, a afirmat interlocutoarea lui Tucker Carlson.
 
    
Iată cum a răspuns jurnalistul:
 
Tucker Carlson: Eu personal cred că Europa de Est este unul dintre locurile luminate din lume, este frumoasă și cred că oamenii sunt grozavi. Eu aș aștepta până după alegeri, în caz că se mai îndreaptă lucrurile(...) nu e plăcut să-ți părăsești țara unde te-ai născut, unde sunt înmormântați bunicii tăi, e prea mult... Dar dacă ar fi să plec și să mă mult în alt loc, aș prefera să trăiesc în România decât în Baltimore. Nici măcar nu mai poți trăi în țara asta dacă nu faci o grămadă de bani...dacă ai copii mici și nu faci măcar 300.000$ pe an, te duci la vale...chiar așa, 300.000 de dolari?
 
  
VIDEO: