ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei nevaccinați sunt frecvent întrebați: „De unde știați că vaccinurile anti-COVID sunt periculoase când au fost lansate?”. Răspunsul este simplu: Nu am știut. Cu toate acestea, ne-am dat seama rapid că cei care promovau vaccinurile erau mincinoși.

Jurnalistul american Tucker Carlson a explicat acest aspect în mod ingenios în timpul emisiunii The Shawn Ryan Show. El și-a amintit cum „nu a știut că vaccinul nu va funcționa” sau că „va face rău” atunci când a fost lansat pentru prima dată. Dar ceea ce știa el era că „oamenii care îl vindeau erau niște mincinoși”.

„Comportamentul celor care ne-au vândut acel vaccin a fost atât de clar necinstit! Nu știam că vaccinul nu va funcționa, ceea ce a și fost așa, bineînțeles. Nu am știut că va provoca daune, ceea ce s-a întâmplat. Dar am știut că oamenii care îl vindeau erau niște mincinoși. Am știut asta instantaneu. Și îi cunosc pe unii dintre ei, dar puteam să îmi dau seama după comportamentul lor că mint.
 

Și am zis: Nu știu ce este asta. Nimeni din familia mea nu primește asta... punct. Ca și cum mi-am dat seama de asta în prima zi ... Am simțit că ceva era în neregulă atât de puternic și pur și simplu mi-am urmat instinctele. Și cred că asta funcționează”, a afirmat Tucker Carlson.
 
Interviul complet: