ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În monologul de deschidere al episodului 45 al emisiunii Tucker on X, Carlson a aprofundat tema recunoașterii și asumării responsabilității pentru propriile greșeli, scrie Vigilant Fox.

Tucker a observat că magnitudinea unei tragedii pare să afecteze invers disponibilitatea celor responsabili de a oferi scuze. El a exemplificat acest lucru spunând că, dacă ar fi provocat un accident minor, cum ar fi zgârierea barei de protecție a mașinii cuiva, și-ar cere scuze cu ușurință.

"Dar dacă ar fi să spun, să invadez Irakul sub pretexte false și să ucid un milion de oameni și să cheltui un trilion din dolarii voștri pentru a face acest lucru, nu aș spune niciun cuvânt. Nu aș recunoaște niciodată că a fost o idee proastă. Nu aș putea. Mă implică prea profund", a comentat Carlson.

Același principiu se aplică și în cazul COVID.

Tucker a adăugat la remarca "Mă implică prea profund" spunând: "Același lucru ar fi valabil și dacă, să zicem, ți-aș închide copiii în casă timp de un an și le-aș distruge creierul și i-aș împiedica să primească o educație".

În cele din urmă a menționat infamul vaccin COVID. "Sau dacă aș spune că v-am forțat să luați un vaccin care nu a funcționat și care ar fi putut foarte bine să vă facă rău, nu aș putea niciodată să recunosc că am făcut asta. Pur și simplu nu aș putea. Pentru că, dacă aș recunoaște, ar trebui să suport consecințele".

Întregul episod (45) al emisiunii Tucker on X poate fi urmărit prin intermediul videoclipului de mai jos: