ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În emisiunea din 19 aprilie, Tucker Carlson a atacat posturile de știri corupte, care au fost reticente în a acuza companiile producătoare de vaccinuri. „Canalele de televiziune au luat sute de milioane de dolari de la companiile Big Pharma”, a afirmat Carlson în emisiune.
 
Printre altele, în emisiunea din 19 aprilie, prezentatorul a făcut legătura între vaccinurile anticovid, atacurile de cord, problemele de fertilitate și chiar decese:
 

„Imaginați-vă că Fox News ar ataca pe oricine refuză să cumpere o pernă de la My Pillow, acuzându-l că este aliatul Rusiei sau dușmanul științei.

Apoi, imaginați-vă că Fox și-ar continua atacurile calomnioase, în timp ce s-ar aduna tot mai multe probe că produsele My Pillow provoacă crize cardiace, probleme de fertilitate sau chiar moartea.

Dacă Fox News ar face așa ceva, ce ați crede? Ați mai avea încredere în noi? Evident că nu. Ați ști că suntem niște mincinoși.

Slavă Domnului, Fox News nu a făcut niciodată așa ceva. Dar alte canale de știri au făcut. Alte canale au luat sute de milioane de dolari de la marile companii farmaceutice, după care i-au bombardat pe telespectatori cu informații în favoarea produselor lor dubioase și au demonizat pe oricine își manifesta scepticismul în privința acestor produse.

În cel mai bun caz, este vorba de o crimă morală. Este dezgustător, dar asta s-a întâmplat peste tot. În toată presa americană. Toți au făcut asta.

Deci, în acest moment, problema nu mai este de a afla cine din viața publică este corupt. Sunt prea mulți ca să îi poți număra”, a afirmat Carlson.

În emisiune l-a avut invitat pe Robert F. Kennedy Jr, candidatul la prezidențiale, care a expus pericolele vaccinării, pe site-ul său, Childrens Health Defense. Cei doi au discutat despre războiul din Ucraina: „Plătim pentru un război pe care nu ni-l permitem”, a subliniat Robert.
 

„Robert Kennedy a afirmat de la început că vaccinurile COVID sunt deopotrivă ineficiente și periculoase.

Între timp, știința a demonstrat că Robert F. Kennedy Jr. a avut dreptate. Întru totul și fără drept de apel.

Însă Kennedy nu a fost răsplătit pentru asta. A fost demonizat. A fost cenzurat pentru că a îndrăznit să-și critice oponenții. Presa l-a făcut pe Bobby Kennedy nazist. Apoi i-a atacat familia.

Dar el nu s-a lăsat intimidat. A continuat să vorbească.

Suntem încântați că a procedat așa. Este unul din momentele în care este o binefacere să ai lângă tine pe cineva care spune adevărul.

Iată, de pildă, ce se petrece în Ucraina. Un subiect despre care lumea nu știe prea multe, deoarece nu ni se oferă amănunte.

Cu un an în urmă, fiecare organ de presă din Statele Unite, de la USA Today la New York Times, ne-a spus că este o teorie a conspirației periculoasă să crezi că guvernul american a finanțat laboratoare biologice secrete în Ucraina.

Că așa ceva era ridicol și o dezinformare rusească.

Apoi, într-o bună zi, într-o audiere sub jurământ, Toria Nuland de la Departamentul de Stat a recunoscut că acest lucru era adevărat.

Da, a spus ea, sunt multe laboratoare biologice secrete în Ucraina și „de fapt, acum suntem foarte îngrijorați că trupele ruse, forțele ruse ar putea încerca să obțină controlul asupra lor”.

Stați o clipă! V-ați putea întreba de ce guvernul american păstrează laboratoare biologice secrete într-o țară primitivă ca Ucraina.

De ce nu în Austria? De ce în Ucraina?

Și de ce nu am desființat sau mutat aceste laboratoare atunci când a început războiul cu Rusia?

Nimeni nu a explicat asta, iar emisiunea noastră a fost atacată pentru că a pus această întrebare.

Aflăm acum că există ceva și mai grav decât laboratoarele. Nu doar că administrația Biden păstrează aceste laboratoare în Ucraina, în mijlocul unui război, dar ea deține și o „tehnologie nucleară sensibilă” în Ucraina.

Nu, nu inventăm nimic. Au recunoscut astăzi. Iată:

Nada Bashir, ziarist CNN: Deși personalul ucrainean exploatează în continuare centrala nucleară de la Zaporojie, ea se află sub controlul forțelor armate ruse și este gestionată în prezent de compania de stat rusă pentru energie nucleară Rosatom. Deci, acesta reprezintă un serios motiv de îngrijorare. Practic, în această scrisoare, care a fost citită de CNN, și trimisă de Departamentul de Stat către Rosatom, guvernul american a avertizat Moscova să nu se atingă de această centrală nucleară din cauza acestei tehnologii nucleare americane sensibile a centralei.

Sunt multe întrebări care se ridică aici, dar o să încep cu cea mai  importantă. Ce înseamnă mai precis „tehnologie nucleară americană sensibilă”?

Probabil că nu este folosită la producerea de energie.

Nimeni din presă nu pune această întrebare. Totuși, dacă ea se află în centrul Ucrainei, în mijlocul unui război, se înțelege de la sine că această tehnologie nucleară americană sensibilă are aplicații militare.

Cu alte cuvinte, este vorba de Arme Nucleare.

Totul este atât de nebunesc și de lipsit de sens încât este greu de crezut că se petrece aievea

Ai un președinte Democrat complet iresponsabil, care se joacă cu focul și care poartă un război ce nu aduce nici un avantaj Statelor Unite – îi poate doar face rău.

Este groaznic, dar nu fără precedent.” a mai spus în emisiunea din 19 aprilie.

În emisiunile recente, Tucker a mai dezbătut și alte subiecte sensibile, precum problemele demografice, într-un dialog cu Elon Musk, planurile lui Bill Gates și a Forumului Economic Mondial privind consumul de gândaci, precum și corupția politică din SUA, cu precădere ezitarea Departamentului de Justiție de a-l ancheta pe Hunter Biden.
  
 Elon Musk lansează un avertisment cu privire la scăderea ratei natalității:

"Dacă nu ne înmulțim pentru a ne menține numărul de oameni, poate pentru a crește puțin, atunci civilizația se va prăbuși”:
 
 
Bill Gates, Forumul Economic Mondial, chiar și primarul orașului New York complotează pentru a vă schimba dieta pentru totdeauna:
 
 
Departamentul de Justiție nu se obosește să îl investigheze pe Hunter Biden:
 
 
 

O altă dovadă că realizatorul Tucker Carlson a fost redus la tăcere constă în faptul că emisiunile sale mai vechi nu mai pot fi accesate.