ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tudor Chirilă, participant la protestele din București, este deja văzut drept un posibil personaj care să participe la discuțiile lui Klaus Iohannis cu societatea civilă. 

Președintele a anunțat că societatea civilă are termen până azi la ora 24.00 să trimită listele cu reprezentanții care vor participa la consultările de la Palatul Cotroceni. Această decizie l-a nemulțumit pe Chirilă, unul dintre oamenii care au ieșit pe stradă pe 16 noiembrie 2014 pentru a sărbători alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte.

”Domnule Klaus Iohannis această propunere de consultare cu "strada" făcută de pe o zi pe alta vi se pare o probă de seriozitate? Sau e doar praf în ochi tocmai pentru că o mișcare atât de spontană sa nu reușească să se organizeze? E prima dată de când sunteți președinte când vă văd atât de grăbit.”, scrie Tudor Chirilă pe Facebook.