ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă prezentăm un interviu impresionant cu unul dintre șoferii de camion români din „Piața Universității” de la Ottawa, dl. Tudor Hogman, realizat de dl. Andrei Murgescu, pe care îl publicăm la ActiveNews cu permisiunea autorului. Le mulțumim celor doi interlocutori și tuturor românilor care ne reprezintă la Protestul Libertății din Canada, manifestație fabuloasă, cu efecte planetare. Dacă va izbândi, cu ajutorul Domnului, va declanșa un tsunami mondial peste capetele tuturor globaliștilor comuniști mascați în covid-resetiști.

Veți asculta mai jos cât de curat gândește un luptător pentru libertate cu mintea în stare de trezvie. Discursul lui Tudor Hogman ar trebui să rușineze până la dispariția în fundul vidanjelor media toate mutrele de așa-ziși intelectuali și purtători de vorbe cu pretenție de creștini care și-au vaccinat mintea, inima și sufletul în momentul în care au semnat pactul cu Pfizer.

Vedeți și Cristian Niculescu: LACRIMI DE CAMIONAGIU UNGUR DIN ROMÂNIA LA OTTAWA și CREDINȚA ROMÂNULUI MARIAN TUDOR: Așa cum a spus Apostolul Pavel - Dacă trăim, pentru Domnul trăim, și dacă murim, pentru Domnul murim!

Astăzi, prim-ministrul provinciei canadiene Ontario, epicentrul mișcării de contestare a măsurilor antiepidemice din țară, a anunțat că de la 1 martie se va renunța la pașaportul de vaccinare, după cum transmit AFP, Agerpres și Știripesurse.

„Vom renunța la pașapoartele de vaccinare” de la 1 martie, a declarat prim-ministrul Doug Ford. Ridicarea măsurilor extremiste anti-umane luate sub pretext sanitar este cerută aprig de manifestanții din capitala federală Ottawa, Ontario, aflați în a treia săptămână de protest pentru libertate.

Pentru a pune capăt blocajului, premierul canadian Justin Trudeau ar fi pe punctul de a recurge la legea privind măsurile de urgență, a transmis postul CBC. Anunțul lui Doug Ford pare însă mai mult o mișcare tactică a autorităților pentru a slăbi protestul din Ottawa.

Citiți și Mesaj despre Libertate GLOBALIȘTII VĂ VOR LUA TOTUL. NU-I LĂSAȚI! Scrisoarea doctorului Robert Malone către Convoiul Libertății, un mesaj răscolitor adresat luptătorilor pentru Libertate din întreaga lume

„REVOLUȚIA PE ROȚI. Nu ”huligani”, „putiniști” sau „minorități nesemnificative” ci oameni chinuiți doi ani de un guvern tiranic care răspund cu proteste pașnice și solidaritate.”, scrie Andrei Murgescu despre subiectul podcastului său, „We, The People” (adresarea din deschiderea Constituției Americane), cu Tudor Hogman (foto mai sus cu deja celebrul său banner despre Ceaușescu și Trudeau). 

Interviul a fost difuzat în direct pe pagina 1776, care este un proiect editorial dedicat studiului și popularizării istoriei, culturii și politicii americane și analizei comparative dintre scena politică americană și cea românească (website: 1776.ro).

În preambul, mai sus, un clip emoționant cu oamenii din Ottawa care l-au abordat pe luptătorul nostru pentru libertate în timpul realizării interviului, pe care îl puteți urmări integral, mai jos.

Mulțumim, Tudor Hogman!