ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniel Tudorache, care ar fi ieșit din nou primar al Sectorului 1 după renumărarea voturilor, la o diferență de aproximativ o mie de voturi față de contracanditata sa, Clotilde Armand,  a declarat colegilor de la Evenimentul Zilei că este pregătit să ceară în instanță invalidarea alegerilor.

Tudorache a declarat că această situație este prevăzută chiar în motivarea instanței din hotărărea de validare a primarului: ”Instanța invederează că articolul 509 din Codul de Procedură Civilă conferă posibilitatea de a se formula căi extraordinare de atac împotriva hotărârii definitive, în cazul în care se va reține, de instanța penală, (…) existența unor fraude electorale, respectiv existența unor infracțiuni cu privire la modul în care s-au desfășurat alegerile din 27.09.2010, cu privire la modul în care au fost întocmite înscrisurile oficiale care au fost înaintate la prezentul dosar", se arată în document.