Moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, a fost respinsă, miercuri, de plenul Camerei Deputaților.

Moțiunea simplă, inițiată de USR și PNL, a fost citită marți în plenul Camerei Deputaților. Opoziția a cerut demisia ministrului, caracterizându-l drept „un ministru de nota 4”.  Ministrul Justiției este acuzat că a încălcat legea prin OUG pe Legile Justiției, că le-a făcut infractorilor „un cadou” și că a întors România în perioada Năstase-Stănoiu. De asemenea, PNL și USR îl acuză pe Toader că a „promovat politizarea justiției”.

ImunoMedica


Înaintea moțiunii, ministrul a declarat, comentând titlul acesteia, că probabil semnatarii sunt adepții sistemului sovietic, cu note de la 1 la 5. De asemenea, în timpul ședinței de plen, ministrul a distribuit pe Facebook o fotografie cu fiul său Teodor și cu partenera acestuia.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.