ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După iunie 2021, viața nu a mai fost ca înainte pentru Douglas Howey, în vârstă de 53 de ani, din statul Colorado, SUA, scrie Epoch Times, care prezintă cazul teribil al acestui bărbat. 

La aproximativ un an după ce a primit cea de-a doua doză de vaccin Moderna anti-COVID-19, bărbatul, înalt de 1,94 m, care înainte avea o greutate de 118 kg, a slăbit cu peste 45 kg după debutul brusc al sclerozei laterale amiotrofice (SLA), o boală incurabilă și fatală care ucide treptat neuronii motori ai unei persoane.

Bărbatul a început să dezvolte simptome brusc la o lună după primirea vaccinului Moderna COVID-19, suferind o scădere dramatică în greutate în câteva săptămâni.

Suspiciunea că boala a fost cauzată de vaccin a fost confirmată după ce Linda Howey, mama lui Douglas, a ascultat un podcast creat de realizatorul de emisiuni Del Bigtree, în care a discutat cu Dr. Stephanie Seneff, cercetător științific cu calificări superioare la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), care a vorbit despre cercetările sale cu privire la posibile legături între bolile neurodegenerative și vaccinurile ARNm COVID-19.

Odată ce pacienții sunt diagnosticați cu SLA, li se oferă, în mod normal, o speranță de viață de doi până la cinci ani. Boala este diagnosticată în cea mai mare parte la bărbați, aflați adesea în grupa de vârstă între 55 și 75 de ani.

Douglas este mai tânăr de 55 de ani și boala lui a progresat mult mai repede decât cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. El a intrat deja în stadiul avansat al bolii și are dificultăți de respirație, deși este bolnav doar de un an.

Linda și-a amintit că febra lui Douglas a debutat în iunie, la aproximativ o lună după ce a primit a doua doză de vaccin Moderna COVID-19, pe 21 mai 2021. A avut febră mare și a fost țintuit la pat timp de o lună.

Tatăl lui Douglas a murit în 2011, după o luptă de 25 de ani cu o boală degenerativă a creierului numită demență frontotemporală (FTD), care are o componentă genetică.

În ultima săptămână de viață, tatăl lui Douglas a început să manifeste simptome de SLA. Deși Douglas are și gena FTD, nu se aștepta la nicio evoluție semnificativă în următorii 20 de ani.

Cu toate acestea, după ce Douglas și-a revenit din febra care l-a afectat timp de o lună, a început să simtă oboseală constantă și slăbiciune în mâini.

În șase săptămâni de la îmbolnăvire, a slăbit 18 kg, iar greutatea sa a continuat să scadă și la fel și pofta de mâncare.

Douglas suferea și de paraplegie de când a fost lovit de un camion în 2012. În urma acelui accident, el se folosea doar de brațe pentru a se ridica din pat și pentru a se așeza într-un scaun cu rotile manual.

Boala SLA s-a răspândit rapid, deteriorând neuronii motori și nu și-a mai putut folosi brațele, astfel, până în ianuarie 2022, la doar șapte luni după instalarea bruscă a bolii, Douglas a avut nevoie de un aparat ajutător care să îl ridice din pat și de un scaun cu rotile automat, pe care acum îi este foarte greu să le folosească. S-au dus vremurile când Douglas se ocupa de grădinărit, făcea călătorii, muncea cu normă întreagă și se implica în activități prin care susținea activ persoanele cu dizabilități, scrie ziarul american.

De asemenea, Douglas a dezvoltat treptat o tuse și are probleme cu vorbirea.

Un test efectuat în februarie 2022 a arătat că și-a pierdut și o mare parte din capacitatea pulmonară și că acum își folosește doar 40% din diafragmă.
 
Fostul profesor de fizică, altă dată vorbăreț și comunicativ, acum abia mai poate vorbi. „Pierderea capacității de a vorbi a cauzat multă durere și suferință”, a declarat Linda.

Mama sa a spus că a căutat numerele loturilor din care au făcut parte vaccinurile Moderna pe care le-a făcut fiul ei, acestea apărând pe site-ul „How Bad is My Batch”, un site care a adunat date din Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS). Fiecare căutare va afișa evenimentele adverse raportate, decesele și dizabilitățile asociate cu loturile care au fost raportate către VAERS.

Numerele loturilor cu care s-a vaccinat Douglas sunt 001c21a și, respectiv, 25c21a,
asociate cu 779 și, respectiv, 523 de evenimente adverse raportate, cu opt și, respectiv, cinci decese, precum și cu 10 și, respectiv, opt dizabilități. Totuși, aceste cifre sunt departe de numărul de cazuri raportate din loturile care apar mai sus pe listă.

Potrivit Pfizer, fiecare lot poate cuprinde între 1 și 3 milioane de doze de vaccin, deși nu este sigur dacă acest lucru este valabil și pentru Moderna.

În următoarea parte prezentam constatările Dr. Stephanie Seneff, în urma cercetărilor efectuate, cu privire la posibilitatea apariției de noi forme de boli neurodegenerative cu progresie rapidă în urma vaccinurilor COVID-19.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews