UDMR-istul Cseke Attila, fost ministru al Sănătății în guvernul Boc, ar fi propunerea UDMR pentru același portofoliu în Cabinetul Cioloș, susțin surse citate de Antena3.

Numele lui Attila se leagă de ”reforma din sănătate” aplicată in timpul guvernului PDL, care a dus la închiderea a peste 60 de spitale din toată țara. Dar și de tragedia de la maternitatea Giulești, din august 2010, când mai mulți nou-născuți au murit în incendiu, dar ministrul Attila a refuzat să demisioneze.
 
Cseke Attila susținea la acea vreme că nu este corect să se spună că lipsa de personal a fost cauza tragediei de la Giulești. UDMR-istul spunea și că s-a gândit să-și dea demisia în primele momente de la producerea incidentului, dar s-a răzgândit. 

Cseke Attila este membru al UDMR din 1997.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews