ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost jupuit, blana ursului Arthur a fost depusă la o tăbăcărie din Târgu Secuiesc.

Blana ursului Arthur, împușcat de prințul austriac Emanuel Liechtenstein, a fost depusă la o tăbăcărie din Târgu-Secuiesc de o persoană de etnie maghiară. Aceasta ar urma să fie transportată în Austria, unde își are reședința controversatul prinț, potrivit Prima TV, preluată de AlephNews.

Tanczos Barna, ministrul UDMR al Mediului, face pe apărătorul blănii și spune că trofeul nu va părăsi țara, „în niciun fel”, transmite SmartRadio. Era mai bine dacă apăra ursul viu.

Totodată, după ce mii de români s-au exprimat pe pagina Google a castelului Riegersburg deținut de asasinul ursului, Josef-Emanuel de Liechenstein, unde au scris recenzii negative, ratingul atracției turistice coborând până la la 1,2, Google a șters toate recenziile românilor iar ratingul a fost restabilit la 4,6 iar numărul recenziilor a revenit la mai puțin de 3.000, mai transmite AlephNews. C-așa e-n tenis.