UEFA a anunțat deschiderea unei proceduri disciplinare după meciul România - Serbia, de pe Arena Națională, din 14 octombrie. Procedura are legătură cu comportamentul suporterilor pe stadion.

La jocul cu Serbia de duminică, un sector de 1.000 de locuri a fost închis din cauza faptului că fanilor români au scandat „Kosovo e Serbia” la meciul contra sârbilor de la Belgrad. ActiveNews a informat la vremea respectivă despre acest subiect.
 
Scandarea a fost repetată și la partida de pe Arena Națională.


Acuzațiile care i se aduc României după ultimul meci sunt de rasism, xenofobie, invadarea terenului și folosirea de materiale pirotehnice.

Cazul va fi analizat de comisia de disciplină a UEFA pe 25 octombrie, iar naționala țării noastre riscă să joace din nou fără spectatori partida cu Lituania din Liga Națiunilor, programată pe 17 noiembrie, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

România a remizat cu Serbia, 0-0, duminică, pe Arena Națională din București, în Grupa a 4-a a Seriei C din Liga Națiunilor.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.