ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul Enache Răzvan de la parohia Cristești I, Protopopiatul Târgu Mureș, în vârstă de 40 de ani, a trecut fulgerător la cele veșnice. Anunțul a fost făcut pe Facebook de apropiații preotului:

„Iubiți credincioși!

Cu durere în suflet, dar cu nădejde în Hristos Domnul, am primit vestea trecerii în veșnicie a fratelui nostru, pr. ENACHE VASILE RĂZVAN!

DUMNEZEU SĂ-L IERTE ȘI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!” 
 
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Înmormântarea Părintelui Răzvan Enache va avea loc în data de 14-11-2023 în localitatea Măgura, județul Bacău, la orele 13:00.

Preotul lasă în urmă doi copii, o fetiță și un băiat, alături de o soție îndurerată.

În 2020, preotul se identifica un adept al măsurilor anti-pandemice, îndemnând enoriașii să respecte reguli precum purtarea măștii și a mănușilor și distanțarea fizică:
 
„Anunt important!!!

Avand in vedere situatia exceptionala în care ne aflam anul acesta , nu veti putea participa fizic la slujbele din saptamana patimilor si nici la Slujba de Inviere.

 Painea si vinul sfintita, numita in popor "Pasti" se vor distribui din locul special amenajat din fata sf. Biserici,Vineri si  Sambata si dupa urmatorul program.       
 
                                   VINERI intre orele 10.00 -17.00.               SAMBATA intre orele 10.00 - 17.00

"Paștile" se vor consuma incepand de Duminica dimineata pe nemancate, totodata am rugamintea sa va anuntati  vecinii de pe strazi si de la blocuri care nu au posibilitatea informarii de pe retelele de socializare. Intr-o forma de voluntariat cand veniti dupa "Pasti" puteti duce si celor care nu pot veni la Sf. Biserica din diferite motive, in special celor bolnavi sau varstnicilor. 

Va rog deasemenea sa respectati regulile de distantare de cel putin 2 m intre persoane , atunci cand veniti dupa " Pasti", sa aveti masca si manusi . Sa aveti declaratia completata!!! Cei care nu se pot incadra in programul distribuirii "Pastilor", ii rog sa ma contacteze telefonic 0742549068”.
 
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană