ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj a fost dată în judecată de absolvenții nevaccinați, cărora nu le-a permis accesul la ceremonia de absolvire.

UMF Cluj a condiționat de vaccinare accesul absolvenților si aparținătorilor la ceremonia din iulie, de la BT Arena, fără să admită variante alternative, cum ar fi testul negativ sau dovada însănătoșirii în urma bolii. Cu un an în urmă, stadionul construit de Banca Transilvania și operat de Primăria Cluj-Napoca fusese transformat, cu sprijinul hypermarketului Auchan, în unitate de suport medical pentru bolnavii Covid cu simptome ușoare și medii. Scăzând numărul de cazuri, și stadionul din cadrul Sălii Polivalente Cluj a avut soarta altor spitale din carton, care au funcționat atât timp cât au venit politicienii și presa să le viziteze.

Universitatea a fost dată în judecată de câțiva absolvenți de la Facultatea de Medicină Dentară, pentru că nu au fost lăsați să intre nevaccinați la ceremonia de absolvire din acest an, a declarat prof. dr. Simona Rednic, ciatată de Știri de Cluj

Aceasta încearcă să minimalizeze demersul celor discriminați pe nedrept, reducându-i la statutul unei minorități marginale: peste 90% dintre studenții UMF sunt vaccinați, cazul celor care au dat în judecată Universitatea fiind izolat, susține prof. dr. Simona Rednic.
 
De la „pipa păcii” la „vaccinarea echității”
 
Aceeași doctoriță ridică ode comuniste vaccinării, despre care spune că „asigură poziția femeii în societate” (sic!), „întărește echitatea” și „promovează pacea”. 

„Vaccinarea - cea mai mare reușită medicală, salvează vieți. Vaccinarea a redus semnificativ povara bolilor infecțioase. Nevaccinându-te pui în pericol pe cei din jur. Este o problemă socială, de sănătate publică... Pe lângă beneficiile medicale, vaccinarea are beneficii sociale - crește speranța de viață, permite călătorii în condiții de siguranță, asigură poziția femeii în societate, promovează creșterea economică, întărește echitatea, promovează pacea”, a spus sâmbătă dr. Simona Rednic, citată de Știri pe Surse, în cadrul unui eveniment organizat de Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România. 

Propagandista injectării cu seruri experimentale Covid deține funcția de președintă a Societății Române de Reumatologie și nu este specializată în epidemiologie sau imunologie. 
 
Cu toate acestea, ultimul cuvânt îi va aparține Justiției. Vă vom ține la curent cu evoluția situației!