ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În zilele noastre, întâlnirile online par a fi mai puțin un joc de succes sau de ratare decât un adevăr medical sau o provocare, având în vedere întrebarea de ultimă oră: „Ești vaccinat?", începe un articol senzațional publicat de TheEpochTimes. 
 
Femeile de afaceri Shelby Thomson și Heather Pyle din Maui, Hawaii, au constatat problemele site-urilor de matrimoniale în perioada pandemiei, experiența căutărilor devenind frustrantă pentru cei nevaccinați în plină desfășurare a vaccinului COVID-19 în 2021. Confruntându-se cu discriminarea și cenzura, multe persoane nevaccinate și-au pierdut locurile de muncă și relațiile pentru că au ales să rămână nevaccinate. Cei nevaccinați „nu au avut opțiunea de a spune că sunt nevaccinați" unor potențiali căutători de căsnicii, a spus Thomson.

„Aveau voie doar să fie vaccinați. Și trebuiau să aibă această insignă în profilul [online]".

Prea des, cei nevaccinați auzeau pe site-urile specifice: „Swipe left"- treci mai departe. În mai 2021, cele două partenere de afaceri, mame și cele mai bune prietene au lansat Unjected, o aplicație matrimonială pentru cei nevaccinați, în magazinele Google și Apple.

„Am început să vedem oameni care doreau să își găsească parteneri", a spus Thomson despre prietenii lor nevaccinați. Cu toate acestea, la scurt timp după lansarea aplicației, Thomson și Pyle au început să primească e-mailuri de ură, apoi publicitate negativă în mass-media. Apple a decis să elimine „Unjected” din magazinul de aplicații, susținând că răspândește dezinformarea medicală.

„Am adaptat totul și am jucat acest joc de șah până când a respectat standardele Apple", a amintit Thomson. Dar tot nu a fost suficient. Ne-a luat până la 31 iulie pentru a fi interzisă”. Când Google a amenințat că va urma exemplul, Thomson și Pyle au scos din priză ambii giganți media, iar Unjected.com a intrat în funcțiune folosind gazda de domenii web GoDaddy în august 2021.

„Am decis - OK - că lumea marilor tehnologii nu este prietenul nostru. Ei nu vor ca noi să existăm pe acest tărâm. Vor face întotdeauna tot posibilul să se asigure că suntem cenzurați sau că suntem scoși din joc." Thomson a spus că „Unjected" este mai mult decât un serviciu de întâlniri pentru cei nevaccinați. Este, de asemenea, o bază de date a unei bănci de sânge curat și o bancă de fertilitate pentru cei nevaccinați. Numai serviciul de întâlniri se mândrește cu 110.000 de abonamente în 85 de țări și cu 3.000 până la 5.000 de clienți noi în fiecare lună, a spus Thomson.
 
Pandemie de cenzură

„Unjected a fost fondat pentru a ne ajuta să ne conectăm mai ușor într-o lume a discriminării medicale și a cenzurii", potrivit introducerii online a site-ului Unjected. „Cu toții avem multe în comun atunci când vine vorba de a fi conștienți de alegerile noastre și credem că se pot face conexiuni grozave atunci când oameni cu aceeași mentalitate se adună în același spațiu social."

Thomson a declarat că 2021 a fost anul cu cea mai rapidă creștere pentru noul site de întâlniri matrimoniale, deoarece atât de multe persoane nevaccinate și-au pierdut locurile de muncă în timpul pandemiei.

„Regulile stricte [de vaccinare] au fost puternic aplicate. Acum, vedem tendința în mod diferit. Oamenii încep să realizeze lucruri pe care nu le realizau înainte", a spus Thomson. „A fost interesant să văd cât de mulți oameni își găsesc încă drumul, oameni din fiecare grup. Nu se limitează la niciun grup de vârstă." Thomson a descris populația nevaccinată ca fiind un grup conștient de sănătate, preocupat de viitorul copiilor lor - vii și nenăscuți.
 
„Obișnuiam să primim aproape 1.000 de e-mailuri pe zi, înainte de lansarea aplicației, de la persoane care doreau să se înscrie. Ocazional, există agresori electronici care intervin. „Ucideți oameni. Vaccinurile sunt sigure'".

Fiind „prima platformă de întâlniri de acest fel din lume", Thomson a declarat că „Unjected" face parte dintr-o coaliție de colectare a sângelui nevaccinat care include Pureblood Registry, Blessed by His Blood și Safeblood, fondată de medicul naturist elvețian George Della Pietra. Thomson se referă la această coaliție ca la „Blood Superteam". „Avem un serviciu de întâlniri, dar avem și oportunități de profil pentru prietenii și o comunitate", a declarat Thomson pentru The Epoch Times.