ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici nu s-a văzut bine instalată în Parlament că deja recurge la amenințări. Uniunea Salvați România continuă politica de incitare la ură, promovată de liderii Uniunii și după ce s-au văzut cu consilieri în Primărie.

De aecastă dată, USR, prin vocea lui Christian Schuster, aflatpe prima poziție la Camera Deputaților din partea Uniunii, amenință că, dacă PSD îl va propune pe Liviu Dragnea premier, să ne așteptăm la proteste de stradă.

Liderii Uniunii Salvați România amenință cu proteste în stradă în cazul în care Liviu Dragnea va fi propunerea PSD pentru preluarea mandatului de premier, în locul lui Dacian Cioloș.

Candidatul USR aflat pe prima poziție a listei la Camera Deputaților în Alba, Christian Schuster a declarat că "vor fi mișcări de stradă masive din structurile USR, dar și din societatea civilă neafiliată politic, nealiniată, dacă așa ceva se va întâmpla”.

Acesta a mai spus că "PSD ar trebui să se gândească mult mai bine dacă dorește să arunce țara într-o luptă socială de genul ăsta în plină iarnă sau dacă așteaptă totuși puțin să se liniștească apele după niște alegeri atât de învolburate cum au fost acum".

Christian Schuster a adăugat că social-democrații ar trebui să nominalizeze pe altcineva la Palatul Victoria, un viitor premier care să fie acceptat și de partidele parlamentare din opoziție.

Contactată telefonic de ziaristii Antena 3, Clotilde Armand a afirmat că acesta nu este punctul de vedere al USR și că, dacă vor fi mișcări de stradă, ele ”vor fi spontane, nu orchestrate de USR”.

Întrebată ce se va întâmpla cu Christian Schuster, după aceste afirmații, Clotilde Armand a afirmat că nu s-a discutat încă despre acest lucru, în interiorul partidului.
Întrebată ce se va întâmpla cu Christian Schuster, după aceste afirmații, Clotilde Armand a afirmat că nu s-a discutat încă despre acest lucru, în interiorul partidului.
 
Reamintim că în vară, după alegerile locale,  așa zisa comunitate "Corupția ucide", născută în urma incendiului din Colectiv, a organizate proteste în Piața Universității, cerând renumărarea voturilor în Sectorul 1, unde candidase Clotilde Armand, și după  cererea USB pentru renumărarea voturilor în 18 secții a fost respinsă de Biroul Electoral.