ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Adrian Năstase atacă dur USR, făcând o paralelă între situația din timpul CDR, când se pretindea că România este condusă de 15.000 de specialiști, și guvernarea actuală, așa zisă tehnocrată. Concluzia amară a lui Afrian Năstase este aceea că, după guvernul de thnocrați, acum a fost inventat și partidul de tehnocrați.

"Sunt aruncate acum, pe piața alegerilor, de către Uniunea Salvați România (un fel de unitate de pompieri ce raspunde la numarul de telefon 112) figuri noi, tinere - e adevarat – dar care aduc cu ele, din păcate, mai curând, tupeu, obrăznicie, impertinență. De multe ori, argumentul lor este faptul că vorbesc limba română cu accent occidental. Lipsiți de experiența vieții, cu orgoliul unor cunoștințe de contabili la firme (eventual multinaționale) vor să rezolve în săptămânile următoare toate problemele structurale ale României și, ca bonus, problemele regionale. Ideea de a trata țara ca pe o firmă ce are nevoie de depanatori cazați un număr de ani pe la societăți comerciale din afară, mi se pare extrem de periculoasă. După guvernul de tehnocrați, este inventat acum partidul de tehnocrați'', scrie Adrian Năstase pe blogul său.