ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioana Mihăilă, fost secretar de stat în ministerul lui Vlad Voiculescu, a fost numită politic de USR-PLUS la cârma Ministerului Sănătății în plină pandemie, după ce înainte evoluase ca medic și administrator al unei clinici specializate în proceduri de înfrumusețare.
 
Din 2014 până în prezent, Ioana Mihăilă a fost medic primar endocrinologie și coordonator medical al Clinicii Medena. Potrivit C.V.-ului ei, dr. Mihăilă mai administrează, din 2012, o clinică unde se fac proceduri de înfrumusețare, în special epilare definitivă, Dermalite din Oradea.

Conform descrierii de pe site, clinica Dermalite are ca „domeniu de excelență” epilarea definitivă. „Oferim servicii fără concurență la nivel regional: o abordare medicală integrată a hirsutismului (atât dermatologică cât și endocrinologică), tratamente considerate „gold standard” în epilarea definitivă: laser Alexandrit sau adaptabile oricărui tip de ten: laserul NdYAG”.