ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ULTIMA ORĂ: Benjamin Netanyahu a fost de acord să amâne reforma judiciară până în vară, a anunțat partidul religioșilor Otzma Yehudit într-un comunicat publicat luni, transmite Times of Israel.
 
Decizia de ultim moment vine în timp ce protestatarii din Ierusalim mărșăluiesc spre casa prim-ministrului Benjamin Netanyahu de pe strada Gaza, transmite postul de televiziune N12. De asemenea, din cauza aglomerației marele protest de la ora 18 a fost amânat pentru ora 19:00, potrivit ȘtiriPeSurse. 
 
În timp ce poliția estimează că 100.000 de persoane s-au adunat până acum în fața Knesset-ului pentru a protesta împotriva revizuirii judiciare a guvernului, un contra-protest de dreapta replanificat pentru ora 19.00 câștigă amploare.

Organizatorii mitingului pro-coaliție au pregătit transporturi spre Ierusalim din întreaga țară, inclusiv din numeroase așezări. Multe figuri ale coaliției i-au îndemnat pe susținătorii revizuirii să se adune în apropierea Knessetului, iar unii - inclusiv promotorul planului, MK Simcha Rothman și ministrul de finanțe Bezalel Smotrich - spun că vor participa.
 
Poliția din Israel a anunțat că trei persoane au fost arestate până acum în timpul demonstrațiilor anti-revizuire din Ierusalim, care au izbucnit ieri noapte, pentru că ar fi atacat ofițeri, informează Times of Israel.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews