ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ULTIMA ORĂ: Benjamin Netanyahu a fost de acord să amâne reforma judiciară până în vară, a anunțat partidul religioșilor Otzma Yehudit într-un comunicat publicat luni, transmite Times of Israel.
 
Decizia de ultim moment vine în timp ce protestatarii din Ierusalim mărșăluiesc spre casa prim-ministrului Benjamin Netanyahu de pe strada Gaza, transmite postul de televiziune N12. De asemenea, din cauza aglomerației marele protest de la ora 18 a fost amânat pentru ora 19:00, potrivit ȘtiriPeSurse. 
 
În timp ce poliția estimează că 100.000 de persoane s-au adunat până acum în fața Knesset-ului pentru a protesta împotriva revizuirii judiciare a guvernului, un contra-protest de dreapta replanificat pentru ora 19.00 câștigă amploare.

Organizatorii mitingului pro-coaliție au pregătit transporturi spre Ierusalim din întreaga țară, inclusiv din numeroase așezări. Multe figuri ale coaliției i-au îndemnat pe susținătorii revizuirii să se adune în apropierea Knessetului, iar unii - inclusiv promotorul planului, MK Simcha Rothman și ministrul de finanțe Bezalel Smotrich - spun că vor participa.
 
Poliția din Israel a anunțat că trei persoane au fost arestate până acum în timpul demonstrațiilor anti-revizuire din Ierusalim, care au izbucnit ieri noapte, pentru că ar fi atacat ofițeri, informează Times of Israel.