ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) a desecretizat, pe 1 aprilie, alte 11.043 de pagini de documente din dosarul Pfizer, ca parte a unui calendar de publicare impus printr-un ordin judecătoresc. Unul dintre documente arătă că firma a fost nevoită să angajeze 600 de oameni noi în primele 3 luni de la obținerea autorizației pentru utilizare de urgență și avea în plan ca până la sfârșitul lunii iunie 2021 să recruteze până la un total de peste 1.800 de noi angajați, pentru a face față avalanșei de reacții adverse provocate de „vaccinul” său împotriva noului coronavirus, arată The Defender și Freedom First Network. Ne întrebăm câți a mai trebuit să angajeze din iulie 2021 până în prezent...

La pagina 6 a documentului FDA-CBER-2021-5683-0000059 (Analiza cumulativă a raportărilor de evenimente adverse post-autorizare pentru vaccinul Pfizer-BioNTech primite până la data de 28 februarie 2021) se arată clar: „Din cauza numărului mare de raportări de evenimente adverse spontane primite în legătură cu produsul, deținătorul autorizației de punere pe piață a prioritizat prelucrarea cazurilor grave...”.
 
Documentul dezvăluie apoi că Pfizer „a întreprins mai multe acțiuni pentru a atenua creșterea mare a numărului de raportări de evenimente adverse”.
 
„Acestea includ îmbunătățiri tehnologice semnificative și soluții pentru procese și fluxuri de lucru, precum și creșterea numărului de colegi care introduc date și prelucrează cazuri. Până acum, Pfizer a recrutat circa 600 de noi angajați cu normă întreagă. În fiecare lună ni se alătură alte persoane, cu un total preconizat de peste 1.800 de resurse suplimentare până la sfârșitul lunii iunie 2021.”
 
 
Documentul Pfizer se încheie cu nouă pagini pline de evenimente adverse raportate. The Defender subliniază că acesta a mai fost publicat și în noiembrie 2021, însă cu părți de text șterse, care ascundeau numărul de angajați pe care Pfizer i-a angajat și/sau plănuia să îi angajeze suplimentar.