ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT), o organizație non-profit, preocupată de siguranța vaccinurilor, a comunicat că întreg procesul de publicare al documentelor Pfizer despre vaccin, în baza cărora a fost emisă autorizația, ar putea dura doar 12 săptămâni, nicidecum 75 de ani, așa cum susține compania producătoare de vaccinuri, care se opune să pună la dispoziția specialiștilor datele despre vaccinurilor Pfizer / Comirnaty.

"Presupunând o medie scăzută de 50 de pagini pe oră pe persoană, chiar și pentru a revizui sutele de mii de pagini pe care FDA le estimează, agenția ar avea nevoie de doar 19 recenzori care să lucreze cu normă întreagă timp de 12 săptămâni pentru a revizui și produce aceste documente - ceea ce reprezintă o fracțiune infimă din cei aproximativ 18.000 de angajați ai săi", a comunicat organizația Public Health and Medical Professionals for TransparencY (PHMPT), citați de The Defender.
 
Ctiți AICI cererea în Justiție a organizației PHMPT