ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tribunal italian sesizat de o persoană care se opune vaccinării anti-COVID a dispus analiza în laborator a vaccinurilor pe bază de ARN mesager (ARNm), a declarat sâmbătă avocata reclamantului, transmite AFP, citată de Cotidianul.

Tribunalul din Pesaro a însărcinat un expert să identifice conținutul vaccinurilor anti-COVID produse de Moderna și Pfizer/BioNTech. Analizele vor fi efectuate în septembrie, a declarat avocata Nicoletta Morante.

În opinia acesteia, este vorba despre „o premieră în Italia, și poate în Europa”. În afară de ex-premierul PNL Florin Cîțu, care zicea că vaccinul conține o cafea cu prietenii, se pare că nimeni nu știe ce conține exact vaccinul Covid.

Reclamantul, care a contractat deja boala, este un bărbat de 50 de ani care lucrează în sistemul de învățământ și a cărui activitate este supusă obligației de vaccinare în Italia. În urma refuzului de a se vaccina, el se află sub sancțiuni administrative, potrivit avocatei sale.

Citiți și BOMBĂ! Avocatul româno-american Horațiu Miheț a câștigat DESPĂGUBIRI de peste 10 milioane de dolari pentru lucrători nevaccinați din domeniul medical care au refuzat vaccinul experimental și au fost discriminați religios: SERURILE CONȚIN CELULE FETALE!

Pe lângă faptul că cere să se stabilească dacă vaccinarea persoanelor vindecate de COVID satisface buna administrare a medicamentului, el vrea să știe ce proteine sunt prezente în aceste vaccinuri și dacă acestea din urmă conțin „excipienți de uz non-uman sau periculoși pentru sănătate”, potrivit plângerii consultate de AFP.

Tratamentul pe bază de ARN mesager permite celulelor să reproducă proteinele prezente în virus pentru a antrena sistemul imunitar să le recunoască și să le neutralizeze.

În susținerea plângerii civile înaintate tribunalului din Pesaro, avocata a inclus opinia unui cercetător, prezentat ca fiind un virolog independent, care consideră că vaccinurile ARNm nu îndeplinesc funcția de protecție pentru care sunt administrate. Aceste vaccinuri, a scris el în plângere, „nu au conformația funcțională declarată”, iar răspunsul imunitar pe care îl generează „este ineficient”.

Citiți și EXCLUSIV. Dr. MASAHIKO OKADA prezintă românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc. EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%. INTERVIU ActiveNews cu reputatul profesor japonez. VIDEO