ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Jordi Rebellón, cunoscut pentru interpretarea personajului Rodolfo Vilches din serialul „Spitalul Central”, a murit, miercuri, la vârsta de 64 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral din care nu și-a mai putut reveni, informează Hola.com.

Jordi Rebellón a afirmat în mai multe rânduri: "Îmi voi aminti întotdeauna cu mare afecțiune de acest personaj". "Întotdeauna va trebui să-i fiu recunoscător lui Vilches, pentru că mi-a dat ocazia să-mi arăt calitățile de actor și să mă fac cunoscut. Presupun că va fi de asemenea dificil să scăpăm de el", a mărturisit pentru ABC artistul născut la Barcelona, care a avut o carieră vastă nu doar în televiziune, ci și în cinematografie și teatru. 

Ultimele sale producții au fost El funeral, în care a împărțit rolul principal cu Concha Velasco, și La dura vida de un catalan. în Madrid. În plus, în luna octombrie a anului viitor urma să revină pe scenă cu o nouă adaptare a unei piese.

Jordi a participat la opt filme, 19 seriale de televiziune și 17 piese de teatru, precum și la mai multe scurtmetraje. A studiat actoria la Escuela de Actores de Barcelona și Musical America la Estudios Isadora. De asemenea, a urmat cursuri de canto și voce la Asociația Actorilor Profesioniști din Catalonia și de analiză scenică și actorie la Institutul de Teatru P. Plaella.

„Astăzi ne luăm rămas bun cu mare tristețe de la iubitul nostru partener Jordi Rebellón. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor săi de profesie. Odihnească-se în pace ", a subliniat Uniunea Actorilor și Actrițelor printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, unde vestea dispariției a provocat o profundă emoție.

Potrivit propriei postări de pe profilul de Instagram al lui Jordi, actorul era vaccinat cu schema completă de la AstraZeneca. Acesta ar fi primit prima doză pe 02/04/2021 și a doua doză pe 15/06/2021.
 
În postarea unde își prezenta istoricul de vaccinare anticovid, actorul a scris:  „Ei bine .... iată-ne aici. Să sperăm că acesta este sfârșitul acestui dezastru”.