ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Tache Florescu protestează în urma votării pensiilor speciale ale parlamentarilor. El a anunțat că va intra în grevă fiscală.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, actorul Tache Florescu își anunță intenția și și-o justifică. El spune că acțiunea demnitarilor este un act de trădare și sperjur.

"În urma votării legii pensiilor speciale pentru demnitari, am luat această hotărâre: Începând de azi voi refuza să mai plătesc orice impozit către stat. Adică voi intra în grevă fiscală până când această lege va fi revocată, iar cei care au inițiat-o și votat-o își vor cere scuze public poporului român. Consider acțiunea parlamentarilor un act de trădare și sperjur față de cei care i-au votat. Îmi asum toate repercursiunile acestei decizii și voi continua, dacă e cazul, cu greva foamei până la sinucidere. Eu nu pot continua să trăiesc în umilință, înșelătorie și captivitate. Am ales această formă de protest și nu plecarea din țară sau altă formă de evadare, pentru că aici m-am născut și aici vreau să trăiesc, alături de familia mea, de prietenii mei și cetățenii acestei țări, pe care o iubesc. Nu este exaltare și nici lipsă de discernământ. Pur și simplu nu mai pot și nu mai vreau! Dumnezeu să mă ajute", a scris actorul pe Facebook.