ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un adolescent de numai 14 ani a fost găsit fără suflare, în dimineața de duminică, 12 noiembrie, în baia casei în care locuia împreună cu părinții, din cartierul Meteor, al municipiului Târgu Jiu. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca trupul neînsuflețit să fie dus la Medicina Legală.
 
Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut să-i salveze viața minorului. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate cauzele morții, însă sunt luate în calcul două variante: infarct sau o așa zisă intoxicație cu monoxid de carbon.

Familia este șocată de cele întâmplate și a refuzat ca trupul neînsuflețit să fie ridicat și transportat la medicină legală, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului, astfel că a fost nevoie de intervenția polițiștilor, informează România TV.
 
Vedeți alte trei decese subite de tineri la articole relaționate sau la pagina Moarte Subită