ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost ambasador indian a afirmat că avionul lui Justin Trudeau era "plin" de cocaină și că premierul, pe care l-a numit "Rambo canadian", era atât de drogat încât a ratat o cină importantă din cadrul G20, relataeză LifeSiteNews.

Acuzațiile îndrăznețe au venit din partea lui Deepak Vohra, care este un fost ambasador indian în Sudan. Acesta a afirmat luni că există un "zvon credibil" potrivit căruia câinii indieni care adulmecă droguri au găsit cocaină în avionul guvernamental al lui Trudeau în timp ce acesta era parcat în Delhi.

"Când Justin Trudeau a venit în India pentru G20 luna aceasta, avionul său era plin de cocaină", a afirmat Vohra la Zee News, în timpul unei dezbateri.

"Nu a ieșit din camera sa timp de două zile".

Vohra a afirmat că soția sa l-a văzut pe Trudeau la aeroportul din Delhi și că acesta părea "deprimat și stresat".

"Nu știm motivul. Nu cunosc realitatea, dar social media și unele "zvonuri credibile" sugerează că avionul său era plin de cocaină", a declarat Vohra. "De asemenea, el a ratat cina președintelui, deoarece unii oameni spun că nu era în toate mințile din cauza consumului de droguri".

Vohra l-a numit apoi pe Trudeau, care s-a despărțit recent de soția sa, un om "singuratic".

"Cu siguranță a înnebunit. A devenit singuratic. El încearcă acum să arate că este un Rambo canadian și că nimic nu poate merge prost în prezența lui", a spus Vohra.

Biroul lui Trudeau a declarat că acuzațiile aduse de Vohra sunt "absolut false" și reprezintă un "exemplu îngrijorător al modului în care dezinformarea își poate face loc în relatările din mass-media".