ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pasager al zborului New-Delhi - Frankfurt, în vârstă de 36 de ani,a suferit un atac de cord miercuri dimineața în timp ce se afla la bordul aeronavei, fiind cerută aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, informează Mediafax.

 

„Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13. După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reușind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord”, au declarat reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București.

Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD, care a preluat pacientul și l-a transportat la spital. Avionul urmează să își continue zborul către Frankfurt.

 
Nu este pentru prima dată când o aeronavă aterizează de urgență pe Aeroportul Otopeni. În urmă cu o lună, pe 17 septembrie, un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgență pentru că unui pasager i s-a făcut rău la bord, potrivit Evenimentul Zilei.