ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un român mort subit, de data aceasta în Lefkada, Grecia, în timp ce pedala. Este vorba despre avocatul Andrei Cosmin Ouatu, fiul avocatei Macrina-Lia Ouatu, din cadrul Baroului Dolj, a transmis ieri RomâniaTV. Bărbatul de 44 de ani era sportiv, amator de ciclism, și se afla pe un traseu montan din Lefkada, moment în care i s-a făcut rău și a murit, scrie site-ul stiricraiova.ro.

Trupul neînsuflețit al românului urmează să fie adus acasă zilele următoare pentru a fi înmormântat.

Andrei Ouatu era căsătorit și avea doi copii. Era avocat în Baroul Dolj din anul 2002 și titular la propriul cabinet de avocatură. Avocatul era pasionat de ciclism și mergea frecvent pe diverse trasee din Dolj, dar și cele pe montane, după cum se vede pe contul său de Facebook.

Un glas zice: „Strigă!” Și eu am răspuns: „Ce să strig?” „Orice făptură este ca iarba și toată strălucirea ei, ca floarea de pe câmp.
Iarba se usucă, floarea cade când suflă vântul Domnului peste ea.” În adevăr, poporul este ca iarba: iarba se usucă, floarea cade, dar cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac.
- Isaia 40

Drum lin, Andrei!”, a scris o prietenă a acestuia pe pagina tânărului avocat.

Irene Marianne Tătaru, din Craiova, care ne-a semnalat și cazul militarului român din Craiova vătămat grav de vaccin, scrie: „Tatăl unui cursant de-al meu, tânăr, 40 ani, injectat, infarct din senin acum câteva zile! Tocmai ce aflai, nimic de spus, poate doar ce am tot scris de luni întregi, asistăm la o crima perfectă în masă în ultimul an...

Suntem varza și oamenii nu fac nimic, tac și îndură, însă nu vor face nimic pana nu le ajunge cuțittul la os. Nici acum nu se va face ceva pentru a afla adevărații vinovați, ne conduc imbecili și trădători care n-au nicio profesie, nicio meserie, știu să dea doar ordine.

Unii oameni au fost nevoiți să devină statistici, i-au crezut și pe „ei”, „eroii” din linia întâi. Cred ca trebuie sa încetăm să operăm cu valorile extreme ce se exclud din orice experiment sau statistici.

Oricum, nimic nu va mai fi ca înainte, doar avem serul „salvator” de vieți, și „salvează”…”