ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elev în vârstă de 15 ani se luptă încă pentru viața lui după ce s-a prăbușit în timpul unui meci de baschet, sâmbăta trecută, la școala Brooks din North Andover, Massachusetts, informează The Gateway Pundit.

Potrivit unei publicații din Boston, Preston Settles, care joacă hochei, fotbal, fotbal american și lacrosse, s-a plâns unuia dintre coechipierii săi în timpul unui meci de baschet că simte de parcă ar avea spasme la nivelul inimii.

Preston a leșinat pe podeaua sălii de sport, manifestând un fel de convulsii. Părinții lui erau de față când s-a întâmplat incidentul. Potrivit CBS Boston, tânărul a intrat în stop cardiac.
 
Persoanele martore la incident s-au repezit la corpul lui Settle și au încercat să-l resusciteze până la sosirea echipajului de urgență. Acesta a fost transportat de urgență la Lawrence General Hospital, unde a fost conectat timp de o oră la un aparat automat de resuscitare cardiopulmonară.
 
După ce i-au revenit bătăile inimii, medicii l-au conectat pe Preston la un aparat care îi menține inima și plămânii în funcțiune. Ei spun că progresele sale din ultima săptămână sunt miraculoase, dar și că mai are un drum lung de parcurs. VIDEO: