ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băiat în vârstă de 17 ani din Canada a murit în urma unui atac de cord la două săptămâni după ce a făcut vaccinul anticovid, scrie LifeSite News.

Sean Hartman ar fi suferit de multiple probleme de sănătate imediat după vaccinare, inclusiv miocardită. El a fost nevoit să se vaccineze pentru a putea juca hochei.

În apropierea arenei de hochei, unde băiatul obișnuia să joace, un  bărbat care a participat la meci, a ținut o pancartă pe care scria:  „Miocardita din cauza vaccinului va ucide".

O altă pancartă afișată la meci scria "Copiii mor din cauza vaccinului”.

Pe o pagină GoFundMe creată de Paul Blair, "cel mai bun prieten al lui Sean încă din clasa întâi", s-a scris că  "nu a existat nimic de care Sean să fie mai pasionat decât de sport, în special de hochei, deoarece a jucat toată viața. Și-a început cariera de hocheist jucând pentru Beeton Stingers și a continuat să joace pentru TNT în Alliston. Fie că se uita sau juca, Sean pur și simplu iubea jocul".  

Public Health Ontario a publicat un raport care acoperă datele vaccinării din decembrie 2020 până la 7 august 2021 și a concluzionat că "cea mai mare rată de raportare a miocarditei/pericarditei a fost observată la bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani după a doua doză".
 

Suedia și Danemarca au întrerupt recent utilizarea vaccinului COVID de la Moderna pentru grupele de vârstă mai tinere, subliniind o creștere a miocarditei și pericarditei în rândul tinerilor și adulților tineri care fuseseră vaccinați, a relatat Reuters.

Pfizer a adăugat, de asemenea, un avertisment la fișa sa informativă a vaccinului COVID-19 privind miocardita și pericardita. 
 

Profesorul canadian de medicină Dr. Steven Pelech a susținut că "Contrar a ceea ce au spus o serie de persoane, nu există "miocardită ușoară".

El a precizat că atunci când celulele cardiace mor din cauza miocarditei "ele nu sunt înlocuite în corpul dumneavoastră și sunt acaparate în schimb de țesut cicatricial, care provine din fibroblaste".

"Celulele musculare rămase trebuie să devină puțin mai mari pentru a compensa. De fiecare dată când ai un răspuns inflamator, pierzi mai mult din acea contractilitate și ai mai multe șanse de atac de cord și alte probleme mai târziu în viață", a explicat Pelech.

El a subliniat că "șansele de a muri din cauza COVID sunt de aproximativ 0,003% pentru persoanele cu vârsta sub 24 de ani din Canada" și că, pentru cei sub 19 ani, șansele de vătămare din cauza "vaccinului sunt de patru-cinci ori mai mari decât infectarea cu SARS-CoV-2 în sine".

Cercetătorii americani au descoperit că băieții cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani "fără afecțiuni medicale subiacente, au de patru până la șase ori mai multe șanse de a fi diagnosticați cu miocardită legată de vaccin decât să ajungă în spital cu Covid pe o perioadă de patru luni".