ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanții unui loc de joacă din Walsall Wood, West Midlands, Marea Britanie, au declarat că sunt „profund întristați" de decesul unui băiat de opt ani care a suferit un stop cardiac în timp ce se juca acolo, arată Daily Mail.

Personalul i-a acordat primul ajutor și a efectuat manevre de resuscitare cardio-respiratorie până la sosirea echipajului de salvare, a precizat compania într-o declarație pe Facebook.

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe copil în stare critică, marți după-amiază, în jurul orei 16:30.

Copilul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost transportat cu un elicopter al Ambulanței la Spitalul de Copii din Birmingham, unde, din păcate, a murit.
 
Poliția din West Midlands a declarat că moartea băiatului nu este considerată suspectă, dar că trupul neînsuflețit urmează să fie examinat de un medic legist.
 
Revenim cu informații, după ce va fi făcut public rezultatul autopsiei.
 
Amintim că, pe 22 decembrie 2021, Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale din Marea Britanie (MHRA) a aprobat o formulă a vaccinului Covid de la Pfizer-BioNTech (Comirnaty) destinată injectării copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, tot atunci dându-se și startul campaniei de vaccinare a micuților din această categorie de vârstă.