ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit la un PureGym din estul Londrei. Paramedicii au fost chemați joi, cu puțin timp înainte de ora 9:00, la locul incidentului. Poliția metropolitană a declarat că ofițerii, membrii publicului și medicii au făcut tot ce au putut pentru a-l resuscita pe bărbat, dar acesta a murit 46 de minute mai târziu, scrie dailymail.

Poliția a declarat că moartea sa a fost tratată ca fiind „neașteptată". 

Publicul, ofițerii și medicii i-au administrat resuscitare cardio-respiratorie, dar, din păcate, în ciuda eforturilor lor, bărbatul a murit la locul faptei la ora 9.26 dimineața.

„Sunt în curs de desfășurare anchete pentru a anunța rudele apropiate ale bărbatului. Decesul este tratat ca fiind extrem de subit și se vor face cercetări cu privire la circumstanțe”.
 
Un purtător de cuvânt al PureGym a declarat: „Putem confirma că, din păcate, un membru a murit la clubul nostru PureGym  ieri dimineață. Echipa sălii de sport a asistat membrul, iar poliția și Serviciul de Ambulanță din Londra au participat, dar, din păcate, în ciuda eforturilor lor, acesta a decedat.Transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei și prietenilor săi.”