ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru profanare de morminte după ce măicuţele de la Mănăstirea Prislop au descoperit că mormântul părintelui Arsenie Boca a fost săpat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Laura Bradu, a declarat că poliţiştii din Haţeg au deschis deja un dosar penal pentru profanare de morminte după ce măicuţele de la Mănăstirea Prislop au anunţat ce s-a întâmplat, informează Digi24.

„În cauză s-a deschis un dosar penal pentru profanare de morminte şi avem deja un suspect care urmează să fie audiat”, a declarat Laura Bradu.

Măicuţele au descoperit, sâmbătă dimineaţa, că în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă a fost săpată o groapă peste mormântul părintelui Arsenie Boca din cimitirul Mănăstirii Prislop. Groapa are o lungime de 2,4 metri, o lăţime de un metru şi o adâncime de 50 de centimetri.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul principal este un bărbat din Maramureş, cunoscut cu boli psihice.