ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bărbatul se află acum în stare critică, nu  poate merge, vorbi și este paralizat pe o parte a corpului său după ce a suferit un accident vascular cerebral  la câteva ore după ce a fost vaccinat cu vaccinul COVID al Johnson & Johnson. Familia crede „fără îndoială” că vaccinul a provocat accidentul vascular cerebral, anunță TheDefender.

Un bărbat sănătos, în vârstă de 43 de ani, din Mississippi, a suferit un accident vascular cerebral la câteva ore după ce a fost vaccinat cu vaccinul COVID Johnson și Johnson (J&J). Brad Malagarie, tatăl a șapte copii,  a fost găsit inconștient  de colegii de la biroul său, a raportat WSAZ News Channel 3.

„M-au sunat și mi-au spus că a făcut  acel vaccin și ceva nu este în regulă, credem că este un accident vascular cerebral”, a spus Celeste Foster O'Keefe, mătușa și șeful lui Malagarie.

Malagarie a fost dus de urgență la spital și a fost diagnosticat cu un accident vascular cerebral după ce s-a depus un cheag de sânge în artera cerebrală mijlocie stângă. O'Keefe a spus că familia crede fără îndoială că vaccinul a provocat accidentul vascular cerebral.

„Este un tânăr, sănătos, în vârstă de 43 de ani, și m-am gândit imediat la asta și am spus să fii sigur că le spui medicilor că a luat vaccinul J & J și că, pentru mine, acest lucru i-a cauzat accidentul vascular cerebral”, a spus ea pentru WSAZ .

O'Keefe, mătușa victimei, a spus că singura problemă de sănătate a nepotului ei înainte de vaccin era hipertensiunea arterială, care a fost controlată cu medicamente. La o săptămână după ce a primit vaccinul, Malagarie rămâne internat la Centrul Medical Ochsner din New Orleans și se află în stare critică, dar stabilă.

„Nu poate vorbi acum și nu poate merge. El este paralizat pe partea dreaptă. El știe cine suntem și va plânge doar când ne va vedea ”, a spus O'Keefe.

Medicii nu știu încă cum va evolua recuperarea lui Malagaire, dar au spus că probabil va dura cel puțin un an de reabilitare după ce va părăsi spitalul, a declarat postul TV local.

Marți, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și US Food and Drug Administration (FDA) au întrerupt vaccinul J & J după ce s-au raportat cheaguri de sânge rare la cei vaccinați recent.

Toate cele șase cazuri raportate în SUA au apărut în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani cu simptome care se dezvoltă de  la șase până la 13 zile după vaccinare, potrivit unui comunicat emis de FDA și CDC.

Miercuri, J&J a provocat încă două cazuri de cheaguri de sânge - unul care a apărut la un tânăr de 25 de ani care a suferit o hemoragie cerebrală în timpul unui studiu clinic și un alt caz de tromboză venoasă profundă la o femeie de 59 de ani.