ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scene ciudate la un spectacol de comedie din Madrid. Un tată furios din cauza glumelor sexualizate-legebetiste despre fiul său de doar trei luni, a început să-i impartă pumni și palme comediantului, scrie Daily Mail.
 
Jaime Caravaca, un comediant spaniol care se afla în mijlocul unui monolog în timpul unui spectacol la Madrid, luni seară, a fost întrerupt brusc de un tată furios, pe nume Alberto Pugilato, care a intrat pe scenă și i-a aplicat o lovitură brutală în cap. 

Atacatorul, pe nume Alberto Pugilato, a fost auzit spunând: „Comentariile acelea pedofile despre fiul meu... spune-mi-le în față... gunoiule... acum!”. 
 

Comentariile la care se referea bărbatul au fost făcute de către comediantul Caravaca cu o zi înainte pe rețelele de socializare, la o postare a acestuia alături de fiul său mic: „Nimeni nu va putea evita posibilitatea ca [fiul tău] să fie homosexual' și că atunci când va fi mai mare se va sătura să 'sugă p*** de negru'',scrisese comediantul la postarea bărbatului.

Pugilato a apărut apoi la spectacolul comediantului pentru a-l confrunta .

'Ce spuneai? Că fiul meu o să....? Are trei luni. Ești un gunoi. Acum ce mai e? Spune-mi-o în față... spune-mi-o în față acum'. 

Un bărbat neidentificat încearcă să intervină, la care Pugilato răspunde: „Îmi pare rău, îmi pare rău, sunt doar un tată care își apără copilul. A făcut comentarii cu tentă sexuală despre fiul meu de trei luni”.

Apoi arată spre Caravaca și spune: „Asta are consecințele sale”, înainte de a-l numi „clovn”. Apoi îl lovește din nou peste față și iese din scenă. 

Poliția a fost chemată ulterior la fața locului, dar nu a făcut nicio arestare, deoarece comediantul a ales să nu depună plângere împotriva agresorului.  

Pugilato a comentat între timp atacul, declarând pentru Radio MultiCanal: 'Am fost foarte neliniștit, cu o senzație pe care nu am avut-o în viața mea, foarte neplăcută și până nu am avut-o în față nu mi-am găsit liniștea'. 

Videoclipul, apărut pe X, s-a răspândit ca un foc de paie, punându-i pe cei doi protagoniști în centrul atenției.