ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un eveniment rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 16.00 la sensul giratoriu de lângă benzinăria din Șimleu Silvaniei. Din câte se pare, un bărbat în vârstă de 52 de ani din oraș a suferit la volan un infarct și a pierdut controlul volanului, transmite Sălajul Liber.

Doi șoferi români de TIR au murit subit în străinătate, unul în timp ce se afla la volan. Camionul s-a izbit în peretele unei case

„Bărbatul a fost găsit de medici în stop cardio-respirator, șansele acestuia să supraviețuiască fiind destul de minime, după cum ne transmit cei care au intervenit la fața locului. Totuși, medicii fac toate eforturile posibile pentru a-l salva pe bărbat.”, scrie publicația citată.

Noi am avertizat, acum se întâmplă: Șoferul unui autobuz cu pasageri a murit subit la volan

În urmă cu exact trei ani pe aceleași șosele se instituiau filtrele pentru carantinarea orașului. Acum se numără morții subit. FOTO: