ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat a murit la o nuntă din Pitești, noaptea trecută, sub privirile îngrozite ale invitaților care au sunat la 112 pentru a cere ajutor, transmite Antena 3.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani s-a prăbușit în fața restaurantului unde se desfășura nunta la care era invitat, iar oamenii care l-au observat au sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

La fața locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj SMURD.

Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, care au durat aproximativ 40 de minute, timp în care toți invitații au sperat că bărbatul va fi readus la viață.

Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar, iar bărbatul a fost declarat decedat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morții. Cel mai probabil AVC sau infarct.

Potrivit unor surse de la fața locului citate de Antena 3, bărbatul s-ar fi vaccinat cu o zi în urmă.

Într-un articol din luna mai despre o moarte suspectă într-un autobuz, ActiveNews avertiza despre decesele care vor urma în urma vaccinurilor experimentale: Românii vor cădea ca muștele, așa cum am avertizat

Citiți O doctoriță din Vâlcea, vaccinată cu ambele doze de Pfizer, a murit în izolare după ce a fost testată pozitiv la Covid-19. Femeia nu avea comorbidități. Monica Pop: Și eu am o prietenă care e la reanimare la Balș, vaccinată cu ambele doze 

În paginile ActiveNews veți găsi și un articol de la începutul anului în care avertizam că oamenii vor cădea ca muștele, după cum s-a exprimat un asistent medical silit să vaccineze într-un azil de bătrâni din SUA. Și ofeream cifre și date oficiale despre decese în lanț de după începerea campaniei de vaccinare în masă din Europa, ascunse în presa de limbă română.

Morțile suspecte, din senin, au invadat deja spațiul public românesc, fără a fi însă relatate în mass media pe potriva fenomenului de amploare națională, scriam atunci, ceea ce este valabil și azi.

Acum s-a ajuns la vorba noastră: oamenii cad ca muștele.

Vedeți Clip cutremurător de la Starea de Libertate: Victimele Vaccinurilor din România. Morții nerecunoscuți de Sistem. Când va începe Parchetul General anchetarea deceselor post-vaccin? VIDEO IN MEMORIAM