ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un boxer a murit din senin chiar înainte să împlinească 15 ani. Jack Pollock, din Edinburgh, Scoția, a decedat subit pe 29 septembrie, în timp ce se afla în vacanță în Portugalia, relatează The Sun.

Tânărul de 14 ani se afla într-o excursie de familie cu mama sa și fratele său mai mic, când s-a produs tragedia.

Tatăl său, Darryl, a scris un mesaj emoționant pe Facebook:

„Te iubesc prea mult, Jack. Sunt sfărâmat, rupt cu totul! Mi-aș fi dorit doar să stai aici, lângă mine. Lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel, nu ne așteptat să se întâmple așa ceva în vacanță.

Era cu adevărat pasionat de box. Chiar și în zilele lui libere, pleca să alerge și întotdeauna dădea 150%. Jack niciodată nu a fost slăbit.

Toți prietenii lui mergeau la el dacă aveau probleme. El era ‘stânca’ lor. Dacă aveau nevoie de ceva, el ar fi fost primul care ar fi ieșit din casă și să se ducă să îi ajute”, a declarat tatăl boxerului.

Tatăl copilului a declarat pentru Edinburgh Live că Jack nu a avut probleme de sănătate și, mai mult, „chiar și în zilele libere ieșea la o alergare”.

Pe pagina GoFundMe, care a depășit deja ținta de 5.000 de lire sterline, scrie:
 
"În numele familiei și al prietenilor apropiați ai lui Jack, anunțăm cu mare tristețe că dragul nostru prieten Jack Pollock a murit brusc joi, 29 septembrie 2022, la vârsta de 14 ani.

Știm că nicio sumă de bani nu-l va aduce pe Jack înapoi la viață, dar dacă putem ajuta la scăderea presiunii pe umerii familiei, atunci vom face tot posibilul”.
 
Jack a decedat cu trei zile înainte de aniversarea sa.
 
Jack Pollock, 14, died in a holiday tragedy in Portugal