ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cadru medical s-a îmbolnăvit la 2 ore și jumătate după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer și a murit patru zile mai târziu. Autopsia a arătat o inimă mărită - în concordanță cu miocardita legată acum de vaccinurile mRNA COVID - dar medicul legist a exclus vaccinul ca fiind cauza morții, anunță The Defender.

Tim Zook, un tehnician de radiologie la South Coast Global Medical Center din Santa Ana, California, a fost spitalizat pe 5 ianuarie - la doar câteva ore după ce a fost vaccinat. Soția lui Zook, Rochelle Zook, a declarat pentru Orange County Register că starea de sănătate a soțului ei s-a deteriorat rapid după ce a primit a doua doză de vaccin de la Pfizer.

Un raport de autopsie dat publicității miercuri a constatat că inima lui Tim Zook era foarte mărită, mai groasă decât în mod normal și dilatată. "Există un focar de boală coronariană severă", potrivit raportului, care a mai spus că valvele inimii lui Tim Zook prezentau depozite de calciu ușoare spre moderate.

Raportul de autopsie a concluzionat că cauza oficială a decesului a fost "boală cardiacă hipertensivă și aterosclerotică cu cardiomegalie severă [inimă mărită] și insuficiență cardiacă".

În raportul de autopsie al lui Tim Zook nu s-a menționat nicio inflamație și nici faptul că vaccinarea ar fi jucat un rol în moartea sa.

Totuși, Rochelle Zook, văduva lui Tim, este convinsă că moartea soțului ei are legătură cu vaccinul.

"Extinderea inimii? Cum s-a mărit inima lui?" a declarat Rochelle Zook. "Fusese la doctor și își făcuse controale și teste - nimeni nu a menționat o inimă mărită".

Tim Zook era "destul de sănătos", a declarat soția sa la scurt timp după moartea soțului ei, deși lua medicamente pentru hipertensiune arterială și era ușor supraponderal. "Nu fusese niciodată spitalizat. Era răcit și îi trecea după două zile. Gripă, și îi trecea după trei zile".

Teoria lui Rochelle Zook este că vaccinurile sunt atât de noi încât multe lucruri rămân necunoscute - deși ea și cei trei fii adulți ai ei au făcut toți vaccinul.

Ea a păstrat mostre din țesutul soțului ei pentru teste viitoare, sperând să afle mai multe pe măsură ce apar date despre vaccinuri în anii următori.

Într-un e-mail trimis la Orange County Register pe 26 ianuarie, Pfizer a declarat că era la curent cu moartea lui Zook:

"Monitorizăm îndeaproape toate aceste evenimente și colectăm informații relevante pentru a le împărtăși cu autoritățile de reglementare la nivel mondial. Pe baza analizelor de siguranță în curs de desfășurare efectuate de Pfizer, BioNTech și autoritățile sanitare, (vaccinul) păstrează un profil pozitiv de beneficii și riscuri pentru prevenirea infecțiilor COVID-19. Evenimentele adverse grave, inclusiv decesele care nu au legătură cu vaccinul, sunt, din păcate, susceptibile să apară într-o rată similară cu cea din populația generală."