ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cardiolog care încuraja vaccinarea anti-covid, cere acum încetarea imediată a vaccinurilor COVID.
 
Într-un articol publicat în Journal of Insulin Resistance, Dr. Aseem Malhotra a cerut încetarea imediată a administrării vaccinului COVID-19 și a "pandemiei de dezinformare cu privire la vaccinurile cu ARNm COVID-19", potrivit The Defender.

Journal of Insulin Resistance a publicat o lucrare de cercetare în două părți, "Vindecarea pandemiei de dezinformare cu privire la vaccinurile COVID-19 mRNA prin intermediul medicinei reale bazate pe dovezi".

Aceasta a fost scrisă de unul dintre cei mai eminenți cardiologi din Marea Britanie, Dr. Aseem Malhotra, care a fost unul dintre primii care a luat două doze de vaccin și l-a promovat la emisiunea "Good Morning Britain".

Malhotra spune acum că, de la lansarea vaccinului, dovezile privind eficacitatea acestuia și ratele reale ale reacțiilor adverse s-au schimbat:

"Există un argument științific, etic și moral puternic pentru a susține că lansarea vaccinului COVID-19 trebuie să se oprească imediat până când datele reale vor fi publicate pentru o examinare complet independentă".

În plus, datele arată că, în rândul populației tinere, numărul necesar de vaccinare pentru a preveni un deces cauzat de COVID-19 se ridică la mii și că reanalizarea datelor din studiile clinice randomizate controlate din studiile clinice inițiale ale vaccinului sugerează un risc mai mare de a suferi o reacție adversă gravă din cauza vaccinului decât de a fi spitalizat cu COVID-19.