ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Am leșinat imediat. Am ajuns la camera de urgență cu o saturație foarte scăzută a oxigenului în sânge. De atunci am fost supus unor examene cardiologice, neurologice și pneumologice". O altă boală subită pentru o persoană perfect sănătoasă și cu un fizic extraordinar. Este vorba de dansatorul Joaquín Cortés, informează Il Paragone.

Cunoscutul dansator spaniol Joaquín Cortés, în vârstă de 54 de ani, a fost  transportat de urgență la un spital din Madrid.
 
Cortés se juca împreună cu cei doi copii ai săi când și-a pierdut dintr-o dată cunoștința.Din acea zi, el se află încă în spital în așteptarea unui diagnostic.
 
Dansatorul se afla în turneu pentru noul său spectacol, 'Esencia', și nici măcar colegii săi, cu care împarte scena, nu erau la curent cu starea sa de sănătate. În schimb, trecuse deja ceva timp de când artistul nu se mai simțea bine. Pe rețelele de socializare, de fapt, el a povestit că a început să se simtă rău 'cu săptămâni în urmă', cu 'tuse, oboseală, dureri de cap. ”În ciuda acestui lucru, am încercat non-stop timp de săptămâni întregi și am reușit să dansez la Madrid, la Teatro Real (pe 14 martie) și la Barcelona”, se arată în postare.

„Ceea ce a început ca o simplă sperietură s-a înrăutățit treptat”, continuă Joaquín Cortés: ”Acum câteva zile, în timp ce îl duceam pe fiul meu Romeo la școală, am început să tușesc și am amețit în timp ce conduceam. M-am speriat, dar apoi mi-a trecut. Zilele trecute am sosit la Madrid din San Sebastian și, în drum spre casă de la aeroport, am început să tușesc din nou, dar de data aceasta a trebuit să o rog pe soția mea să se urce la volan, pentru că dintr-o dată nu mai vedeam nimic'. Prima boală. Apoi a doua. 

Joaquín Cortés s-a simțit din nou rău în urmă cu câteva zile, în timp ce se juca cu cei doi fii ai săi, Romeo, în vârstă de 3 ani, și Andrea, în vârstă de 2. "Am leșinat imediat. Am ajuns la urgențe cu o saturație foarte scăzută de oxigen în sânge'.
 
Artistul a explicat că a luat antibiotice și oxigen și că se află încă în spital în așteptarea unor analize și a unui diagnostic.
 
Între timp, lumea rămâne în suspans, având în vedere ceea ce se întâmplă de un an și jumătate cu oricine se îmbolnăvește brusc.
 
FOTO:
 
Joaquín Cortés malore improvviso