ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Producătorul hollywoodian Kevin Turen, care a lucrat la emisiuni de televiziune precum Euphoria și The Idol, a murit subit la doar 44 de ani, transmite Daily Mail.

Tatăl producătorului, Edward Turen, a confirmat decesul fiului său într-o declarație făcută duminică seară, însă cauza morții nu a fost încă dezvăluită. 

'Kevin a fost atât de incredibil de special, această lume va fi mai puțin fără el', a spus Edward Turen în declarația sa pentru Deadline.

Jay Penske, CEO al PMC și un prieten personal apropiat al lui Turen, a dat și el o declarație.

'În ciuda numeroaselor sale realizări la Hollywood, cea mai mare pasiune a lui Kevin a fost familia și prietenii', a început declarația lui Penske.

'Era foarte mândru de copiii săi. El și soția sa, Evelina, erau hotărâți ca copiii lor să crească cu valori mari și se asigurau că vor face o diferență în lumea largă', a adăugat acesta. 

'Inima noastră colectivă se frânge pentru ei și simțim cu toții un sentiment atât de profund de pierdere', a continuat Penske. 

'Ne va lipsi foarte mult Kevin, iar acest oraș a pierdut astăzi una dintre cele mai strălucitoare stele în ascensiune', a conchis el.

Turen s-a născut în Manhattan și a studiat cinematografia la Universitatea Columbia înainte de a-și începe cariera.

El și-a făcut debutul ca producător în filmul independent Wassup Rockers din 2005, al regizorului Larry Clark. 

El va continua să producă o serie de lungmetraje, inclusiv Operation Endgame, care a fost scris de Sam Levinson, creatorul Euphoria.

Printre celelalte filme pe care le-a produs se numără Arbitrage, cu Richard Gere, All Is Lost, cu Robert Redford, și alte două filme ale lui Levinson, Assassination Nation și Malcolm & Marie.

Cel mai recent, a produs filmul lui Nicolas Cage și Pedro Pascal, The Unbearable Weight of Massive Talent, X and Pearl al lui Mia Goth și Euphoria și The Idol de la HBO.